Morten Mykelbust


Showreel

Johaug

Prosjekt: Unstoppable

Ideen bak filmen var å vise på en ærlig og rå måte hva som skal til for å vinne. Å få frem noe av den ensomheten, innsatsen og smerten som ligger bak det å ville være best.<br><br>I musikken hadde vi et ønske om få frem hvordan Johaug sine enorme prestasjoner i all sin enkelhet handler om å sette en fot foran den andre. Tekstlinja og komposisjonen skal vise hvordan denne tilsynelatende enkelheten er ustoppelig.

Dagbladet

Prosjekt: Virkeligheten overgår alt

Med denne kampanjen ønsket Dagbladet å fronte sin prisvinnende journalistikk. Gjennom filmer som viser maktkritikk, gravejournalistikk og portrettering av flyktningers brutale reise skulle kampanjen minne Norge om at virkeligheten er vond, vakker, skjør og brutal.<br><br>Musikken til dette prosjektet skulle bidra med dramaturgi gjennom å reflektere filmenes visuelle virkemidler. Rytmikken understreker hvordan enorme mengder informasjon er destillert ned til én sterk nyhetssak.

Vitus apotek

Prosjekt: Huden er med deg hele livet

Vitus Apotek ønsket å styrke sin posisjon som hudekspert. Helse- og velværereklame viser vanligvis unge, vakre kvinner, men i virkeligheten er apotekets kunder en mangfoldig gruppe i alle aldre, former og nyanser.<br><br>Musikalt handler dette om den ene lyden som følger oss hele livet; våre egne hjerteslag. Låta skal reflektere dette, men uten å bli for opplagt, repetitiv eller pompøs.

Lars Berrum

Prosjekt: Amor Fatigue - Et helt vanlig standupshow med Nietzsche som rød tråd.

Lars Berrums andre soloshow ble av NRKs anmelder beskrevet som smalt, smart og sabla bra. Han mente videre at det tenner et håp for smal og intelligent humor i Norge.

Godt levert

Prosjekt: Hverdagen

Hver uke leverer Godtlevert matkasser til tusenvis av fornøyde kunder. Filmene handler om hvordan dette får familienes hverdag til å gå opp.<br><br>I et prosjekt med såpass rikt lydbilde var det viktig at arrangementet løftet filmene uten å komme i veien for dialogen.

Adams matkasse

Prosjekt: Dette er Adams matkasse

Filmene viser Adam Schive Bjerck som er lidenskapelig opptatt av gode råvarer. Adam drar stadig rundt på jakt hos små bønder og produsenter for å finne råvarer til matkassene.<br><br>Musikken skal være et tema for Adams matkasse uten å stjele oppmerksomheten fra Adam selv og hans prosjekt. En enkel melodi som tilfører filmene en følelse av letthet og gir dramaturgien fremdrift.

COOP

Prosjekt: Norge fra innsiden

I begynnelsen av koronaepidemien ville COOP minne folk om hvor viktig det var å stå sammen, til tross for at vi måtte holde fysisk avstand.<br><br>Musikken skulle understreke avstanden og stillheten, uten å bli sørgmodig. Den skulle tilføre håp i en tid der vi ikke ante hvor epidemien skulle ta veien.

Teater Innlandet

Prosjekt: Det finaste eg veit

Det finaste eg veit var en teaterkonsert basert på Hellbillies univers og skulle opprinnelig ha premiere 29. oktober 2021. Den måtte utsettes flere ganger på grunn av koronapandemien og etter gjentatte forsøk på å finne nye tider for forestillingen ble den dessverre avlyst.